Lekker  Ongedwongen    Gezellig  Onderweg
HOME » COUNTRYBARN FESTIVAL 2013

DIT WAS

Stieltjeskanaal 4e Countrybarn Festival 

Hemelvaart 2013

9 t/m 11 Mei

Coördinatie: Herman en Leida

 

Hoewel het Country Barn Festival door de te lage deelname, geen officieel LOGO treffen is geworden kijken we toch terug naar een geslaagd weekend. 
Vanaf donderdag waren Gerda en John en Leida en Herman aanwezig in Stieltjeskanaal waar het gezellige festival Countrybarn festival werd gehouden met veel dans, muziek, cowboys en indianen. Helaas speelde het weer dit weekend niet erg mee en stonden de buitenactiviteiten hierdoor op een laag pitje.
Zaterdag kregen we toch nog uitbreiding met de komst van de Logo reisvrienden Gerard & Lidia Arkes en de PKV-leden Hennie & Dinie Arkes (aspirant Logo reisvrienden?)


v.l.n.r Gerard, John, Dinie, Leida, Herman, Gerda, Hennie 

Bekijk de eerste video van het festival.

 

Stieltjeskanaal in ban van ‘The wild wild West’

Bron: krant van Coevorden  13 mei 2013

STIELTJESKANAAL – Heel wat cowboys & indians zijn dit weekeinde neergestreken in Stieltjeskanaal.Op het terrein van Bertus en Ina Vinke wordt voor de vierde keer het Country Barn Festival gehouden.

Het festival is bedoeld voor liefhebbers van countrymuziek, countryline dansen en alles wat er zijdelings mee te maken heeft, inclusief de ‘lifestyle’ die er voor veel gasten bijhoort.

Uw redacteur van de Krant van Coevorden Bert ten Velde is – naast een groot fan van de USA – ook een liefhebber van countrymuziek. Voor hem was het dan ook geen straf om naar Stieljeskanaal af te reizen en een impressie te maken van de activiteiten, die zich vooral kenmerken door de ‘laidbackachtige’ sfeer

Foto: PR krant van Coevorden 

 

 

 

0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

gerda roes
6 jaar geleden

Geweldig toch. Allereerst een ontzettend leuk festival meebeleefd en komen we ook nog in Coevorden en omstreken in de krant. Ik had het niet willen missen !