Lekker  Ongedwongen    Gezellig  Onderweg
HOME » verslag EVALUATIEWEEKEND 2013

   Evaluatieweekend 2013 in Otterlo

1 T/M 3 NOVEMBER

Vrijdagmiddag bij aankomst op het terrein stonden daar al. zo’n 12 campers maar verder was het er doodstil. De hele meute zat al aan de borrel in het zaaltje van de camping, dus de sfeer zat er al meteen goed in en de tafel lag vol meegebrachte kadootjes.
    
Na het avondeten en de koffie hadden we het druk met elkaar bijkletsen en moest er meteen het stageld betaald worden en de bestelling voor de Chinees worden gedaan. Dat was ff puzzelen uit een lijst van wel 101 keuzes. De avond was gezellig,  mede door de allerhande hapjes die die avond rond gingen. Natuurlijk moest ook nog de planning voor de zaterdag bekeken worden, maar omdat het weer niet erg geweldig was wist je ook niet goed wat je doen zou, na de evaluatie zaterdag.

Zaterdagmorgen na de koffie (eigen bakkie) werd door Gerda, geflankeerd door Leida en Henny, de evaluatie geopend en gestart met een opsomming van het aantal gasten dat het afgelopen jaar aan evenementen heeft deelgenomen.
In totaal 38 personen (Freienfels niet mee-gerekend) waarvan een aantal aan ver-schillende evenementen hebben deelge-nomen. Ten opzichte van het aantal reisgenoten van de LOGO-groep is dit wel een mager getal te noemen. Desalniet-temin is de groep erg te spreken over de inzet van de initiatiefnemers. 
Na afloop van de bijeenkomst werd door enkelen een poging ondernomen om te vliegeren, maar de wind werkte niet mee.
Zondagmorgen na het ontbijt werd opnieuw een poging gedaan en ja hoor, de weersomstandigheden waren zo gunstig dat Peter, Gerard, Arjan en Els hun vliegers een geruime tijd in de lucht konden houden. De aanhouder wint!
Na lunch besloten we met 15 personen te gaan Boeren-golfen. Anderen gingen wan-delen, maar kwamen daar al snel op terug vanwege het miezerige weer.

De golfers daarentegen hielden gewoon vol en trapten links en rechts in de koeienvlaaien om de bal  met de klomp aan de steel geklonken in de 12 holes te slaan.

Na de miezer werd het droog en nage-noeg aan het eind van het traject begon het opnieuw te miezeren en dus werd door menig team met de score ge-sjoemeld.
Helaas had de jury daar lucht van gekregen en werd dus ook met de uitslag gesjoemeld.
Al met al hebben we veel gelachen. 

 

Om 17.00 uur was het Happy Hour maar door een misverstand was ik daar om 18.00 uur en konden we meteen gaan eten. Dat was ook een hele happening om al het chinees voedsel uitgedeeld te krijgen en op de juiste plaats. Zelf hadden we ‘iets teveel’ besteld en zat ik met een torenhoge stapel bakjes voor m’n neus, maar gelukkig hadden we een ‘Doggy Bag’ bij ons.
  

   

      

Na het eten ‘moesten’ we allemaal aan de spelletjes. Het duurde wel even voordat iedereen daarmee klaar was en ondertussen werd ook een spelletje bingo gedaan. Uiteindelijk ging iedereen met een prijsje naar de camper, dankzij de door Aad geregelde loterij. En zo werd het alweer snel na middernacht.
                          
Zondagmorgen weer een heel gesjouw met ontbijtspullen naar het zaaltje, waar we gezamenlijk het ontbijt nuttigden. Links en rechts werden wat streekgebonden specialiteiten uitgewisseld en daarna opruimen, inpakken en wegwezen. Daar moet ik helaas iets over kwijt: Met stille trom verdween de een na de ander huiswaarts. Normaal gesproken neem je in een reisgezelschap bij vertrek afscheid van elkaar, maar meerdere deelnemers hadden dat schijnbaar niet in de gaten… Langs deze weg dus allemaal goeie reis en wel thuis!

Kees van Slobbe

* * * * 

Hieronder volgt binnenkort het fotoalbum Otterlo 2013