Lekker  Ongedwongen    Gezellig  Onderweg
HOME » RONDJE DRENTHE

Deelnemers aan het Rondje Drenthe van 24 t/m 31 oktober 2014

Herman en Leida, Klaas en Ine, Arjan en Els, John en Gerda, Kees en Sietske, Rob en Janny, Aad en Henny, Pieter en Tineke, Gerard en Lidia, Peter en Nel, Kees en Nel, Lammert en Tineke, Hennie en Mia,Tinus en Truus, Hennie en Dinie, Gatze en Rooske en Herman en Nicky

RONDJE DRENTHE    Een kort verslagje

Rondje Drenthe van vrijdag 24 oktober tot en met vrijdag 31 oktober
We zijn met 17 equipes gestart vanaf de ‘Hobbyclub Purit’, van het bedrijf Cabot (beter bekend als Norit, van de diarree tabletten) in Klazienaveen waar Herman al 38 jaar werkzaam is. Zaterdag bezochten we het Openluchtmuseum Ellert & Brammert te Schoonoord, en overnachtten we op het Molecaten Park Kuierpad in  Wezeperbrug, waar we genoten hebben van het ‘verrassingsdiner’. Ook brachten we indrukwekkende bezoeken aan het Herinneringscentrum Kamp Westerbork in Hooghalen en aan het Nationaal Gevangenismuseum in Veenhuizen. Het bezoek aan het Hunebedcentrum in Borger was zowel interessant als hilarisch te noemen. De laatste dag, vrijdag 31 oktober, hebben we een uitgebreide rondleiding gehad in het bedrijf Cabot, welke werd voorafgegaan met koffie met gebak. Daarna vertrokken we naar Otterlo voor het evaluatieweekend van logo.
Onderweg hebben we genoten van de overheerlijke erwtensoep op de Camping Bloemenhof in Assen, en de bruine bonen maaltijd met bijlagen op de Hobbyclub Purit in Klazienaveen.
Kortweg: het was een zeer geslaagde week met volop vrije tijd en volop interessante bezienswaardigheden. Complimenten aan Herman, Leida en Maaike.