Lekker  Ongedwongen    Gezellig  Onderweg
HOME » INFO-Stieltjeskanaal

INFO Country & Western Festival in Stieltjeskanaal

 

Het Countrybarn festival in Stieltjeskanaal

van 9 t/m 12 mei

  Countrybarn Festival
    Stieltjeskanaal 140
    7756 PG Stieltjeskanaal
    06-83608205 
    b.g.g 06-22494272
     info@countrybarn.nl

          www.countrybarn.nl     

Groetjes Herman en Leida.

Over het festival en organisatie 

 Even voorstellen
Wij zijn Bertus en Ina Vinke en wij zijn de organisatoren van het
Countrybarn Festival
in Stieltjeskanaal

Wij zijn al jaren liefhebbers van Countrymuziek en ook van de Country Lifestyle. Wij vinden het heel erg leuk dat wij voor de vierde keerhet Countrybarn Festival mogen en kunnen organiseren.
 
Het kunnen organiseren willen we dan ook benadrukken, want zonder de grote groep vrijwilligers die ons helpt zouden wij dit niet kunnen want dat hebben we zeker tijdens het festival van 2012 aan den lijve onder-vonden. De inzet en medewerking die wij krijgen is enorm en verdient een groot compliment.

Voor vragen over het CBF, Camping, programmering etc...kunt u vragen stellen aan onze dochter Irma Vinke die u graag te woord staat.

Verder willen wij ook de gemeente Coevorden bedanken voor de medewerking aan de vorige Festivals en natuurlijk aan het komende Countrybarn Festival.
 
Wij hopen dat het weer een druk en gezellig festival wordt.
 
Tot dan, en
"keep it Country". 
Bertus en Ina

 

Programma Countrybarn Festival 2013

(zover bekend)
Ook dit jaar verwachten we dat de campinggasten op donderdag (hemel-vaart) aan zullen komen. De Logo-reisgroep is al van af woensdag welkom! 
De donderdagavond avond zal net als vorig jaar muzikaal omlijst worden door:
 

Two Dollar Tuesday 


Two Dollar Tuesday speelt muziek vanaf de 40er jaren tot muziek van nu. Namen als Johnny Cash, Adele, CCR, The Black Eyed Peas, ze passeren allemaal de revue tijdens een optreden van dit dynamische trio. De combinatie van slaggitaar, sologitaar, basgitaar en percussie zorgen voor een solide basis voor de prachtige samenzang van deze drie dames. Van country-rock tot blues en pop, het repertoire van Two Dollar Tuesday neemt je mee langs mooie luisterliedjes tot het punt waar het dak geen andere keuze meer heeft dan er, vol enthousiasme, af te vliegen. 

Deze avond is vrij toegankelijk voor iedereen.

Meer informatie op

http://www.countrybarn.nl

Wij hebben er weer zin in !