Lekker  Ongedwongen    Gezellig  Onderweg
HOME » Annie en Rein

Een feest met een lach en een traan.

Op zaterdag, 19 september rijden we naar Zevenhuizen, waar we het feest ter gelegenheid van het 60 jarig huwelijksjubileum van Annie en Rein gaan meemaken. Omdat Annie nog niet zo lang vóór deze datum te horen heeft gekregen dat ze helaas ongeneeslijk ziek is, hebben we natuurlijk allemaal gemengde gevoelens. Maar het ongemakkelijke gevoel is snel weg als Annie samen met haar Rein komt voorrijden op de parkeerplaats, waar we met onze campertjes staan voor het feest en de nacht. Stralend en helemaal Annie in haar volle glorie komt ze ons begroeten. Haar familie deelt ze mee (met een wijde zwaai van d'er arm): “Dat zijn mijn vrienden”.  Daar wordt je hart warm van.

Laten we er een mooi feest van maken zegt Annie ons “Ik heb per slot van rekening 200% geleefd”. En natuurlijk wordt het een feest met een lach en een traan..... Maar we genieten allemaal van dit fantastische afscheid van een bijzondere vrouw.

Het is tenslotte toch nog schrikken als later blijkt dat ze al op 29 oktober  “aan haar laatste reis is begonnen” zoals de familie het uitdrukt. Maar het is goed zo.

We willen een paar van de mooiste foto's van dit bijzondere feest en afscheid met jullie delen.

Rein, we hopen dat de foto's ook voor jou een fijne, warme herinnering zijn.