Lekker  Ongedwongen    Gezellig  Onderweg
HOME » Aspirant-reisgenoten

ASPIRANT-REISGENOTEN

stellen zich voor

Op 25-1-2018 is Maria Zanderink uit Lossser ingeschreven als aspirant reisgenoot.

We heten Maria hartelijk welkom in de groep en hopen op een snelle kennismaking.


Even voorstellen

Beste reizigers,

Mijn naam is Maria Zanderink, ik ben 62 jaar oud en heb 2 dochters, Eva en Janna. Eva is sinds 1 week afgestudeerd bij de VU, rechtenstudie en Janna studeert nog aan de UVA psychologie. Mijn partner Gerard ter Denge met wie ik drieënveertig jaar verbonden ben geweest, de vader van onze kinderen, is helaas op 2 november 2016 plotseling overleden.  Wij hadden in maart 2016 een Hymer bouwjaar 2001 gekocht en daarmee al enkele reisjes gemaakt. In januari 2016 met een huurcamper naar Italië. Met onze eigen camper naar Friesland, Zeeland, dwars door de Pyreneeën en onze laatste reis naar Göttingen. We hadden de smaak te pakken!

In 2017 ben ik nog twee keer zelfstandig op pad geweest met de camper. Een week in mijn eentje naar de zee en in de zomer vier weken gereisd in Frankrijk met Janna, onze jongste dochter. Een bijzondere en ontspannende vakantie in de camper. Voordat we de camper kochten reisden wij als gezin met de tent door Europa.

Voor dat de kinderen er waren hebben Gerard en ik samen veertien jaar aan de Olympiaweg in Amsterdam gewoond. Ik werkte in de verpleging en daarna in het maatschappelijk werk. Inmiddels werk ik ruim 25 jaar in de gemeente Aalten. De eerste 15 jaar als indiceerder voor zorg en daarna als leerplichtambtenaar. Ik kom uit een gezin met zeven broers en zussen, met wie ik ook nu nog veel tijd doorbreng. Daarnaast hou ik van lezen, wandelen en (niet te fanatiek) yoga.

Gerda Roes, (sinds kort) ex-collega, heeft mij uitgenodigd om te komen kennismaken met de reisclub.  Ik ben erg benieuwd naar het reizen met jullie!


Op 26 januari 2018   heeft  Pat van den Wall Bake –Thompson uit Amsterdam

 zich ingeschreven als aspirant LOGO reisgenoot.

Ook Pat, van harte welkom in de groep.

 


 

Even voorstellen

 

       Patricia van den Wall Bake -Thompson

       Geboren in Manchester Engeland in 1947

       Gescheiden, geen kinderen

 

Na 32 jaar La Cuisine Française op de Herengracht in Amsterdam te hebben gerund en vanaf mijn 19e te hebben gewerkt, heb ik in 2013 eindelijk besloten om met pensioen te gaan. Voorafgaand heb ik een sabbatical genomen om aan het idee te wennen en mijn droom te volgen. Ik heb een camper gekocht en ben door Frankrijk gaan reizen met mijn oude teckel Penny. Daarbij ben ik een reisblog begonnen “Pattys Wagon” waarin ik mijn avonturen, spijs belevenissen en recepten met een handjevol volgers deelde.

 

Sinds 2013 is mijn pensioen een feit en zwaait Marleen Zwart van “Eat your Heart Out” de scepter in La Cuisine Française en ben ik vrij om iedere dag te gaan en staan waar ik wil. Als ik niet op reis ben met “Pattys Wagon” woon ik (nog steeds) op de Herengracht 314, in hetzelfde pand als La Cuisine Française samen met mijn 3,5 jaar oude teckel Jolly die altijd aan mijn zijde is.  Hier heb ik een kleine fijne keuken in mijn serre, uitkijkend op mijn kruiden- & groententuin en mijn tuinhuis.

In 2014 is er bij mij de degeneratieve erfelijke ziekte Ataxie vastgesteld wat inhoudt dat mijn motoriek, coördinatie en balans is aangetast maar gelukkig mijn rijvaardigheid niet. 

Ik rijd graag in mijn camper die ik liefdevol Pattys Wagon noem en parkeer liever ‘wild’ in de natuur in het gezelschap van anderen.

Ik kook graag en heb en schrijf voor mijn plezier een blog: www.patspantry.org

Mijn laatste grote reizen zijn:

2015    6 weken Noorwegen met Rita Peeren

2016    6 weken Schotland

2017    7 weken Finland

In april 2018 ga ik met Rita Peeren naar Cornwall en dan verder met honden Solos naar Ierland.

Tot nu toe heb ik 45,000 kilometer op de klok staan

                     Groeten vanuit Amsterdam

                                                                                             Pat ( Patricia )

 Op 23 januari 2017   hebben Philip en Inge Weijer – Alberts uit Bergen N-H

zich ingeschreven als aspirant LOGO reisgenoten

en zijn inmiddels opgenomen in de groep.

Beste  LOGO vrienden,

 

Wij zijn Philip en Inge Weijer, voor een aantal reisgenoten ondertussen wel bekend.

Philip Weijer, geboren in Bergen, op 28-09-1959 en Inge Alberts, geboren in Zaandam, op 11-07-1958

Inge is werkzaam als pedagogisch medewerken bij een kinderopvang en zelf werk ik als zelfstandig ondernemer, nu in de bouwwereld.

Wij hebben een Adriatik XXL uit 2004 met een Fiat Ducato onderstel. Wij hebben onze eerste camper, de Hymer 244, in september 2011 aangeschaft.

Hiermee is onze verslaving begonnen. Wij zijn zeer regelmatig weekenden op pad in ons eigen landje met de fietsen achterin.

Hiermee bezoeken wij heel wat centra's en fietsen we aardig wat kilometers weg.

De reden om ons te voegen bij de LOGO is dat we het wel plezierig vinden om bij een groep te horen en een aantal malen per jaar gezellig leuke dingen te doen.

Gezien onze werkzaamheden en gebrek aan vrije tijd vinden wij de LOGO ideaal, korte tripjes en in de buurt.

Verder konden we daar onze (schoon)Vader en (schoon)Moeder Ab en An Alberts een beetje in de gaten houden. Al met al dus een goede combinatie.

Helaas is Moeder An December 2017 overleden na een complicatie van een operatie aan haar hart.

Dit sloeg bij ons in als een bom. Mogelijk dat Ab nog wel eens een keertje meegaat naar een meeting, we gaan dit bezien.

Wij vinden het erg leuk om bij jullie aspirant reisgenoten te mogen zijn en gaan natuurlijk voor een volwassen toetreding in de groep.

Wij hopen jullie in ieder geval in 2018 weer een aantal malen te zien.

 

             Groeten vanuit Bergen NH

                                                                     Philip en Inge Weijer

Op 8 maart 2017 heeft  Rita Peeren uit Venlo 

zich ingeschreven als aspirant logo-reisgenoot.

 

Beste LOGO-ers,

 

Een aantal van jullie heb ik in de herfstvakantie al (kort) mogen ontmoeten bij Zwarte Haan in Friesland.

Els Snijders heeft me destijds verteld van jullie club en  jullie camperavonturen

Ik heb de sprong maar gewaagd J en me aangemeld als aspirant-reisgenoot.

 

Ik ben Rita Peeren, in 1957 geboren en dus 59 lentes jong. Ik heb twee prachtige dochters, waarvan er een al zelfstandig is; de andere studeert werktuigbouwkunde in Eindhoven. Ik heb geen partner. De vader van mijn kinderen en ik zijn 18 jaar geleden gescheiden. Met hem heb ik in 1993 ook mijn eerste camper gekocht en beide dochters zijn van jongs af aan mee gereisd. Na de scheiding ben ik een aantal jaren camperloos door het leven gegaan, maar in 2003 heb ik er weer een aangeschaft. Met mijn dochters heb ik in de vakanties lange reizen gemaakt (Tsjechië, Kroatië, de Alpen, Frankrijk, Italië, Zwitserland, UK). In 2015 heb ik met vier andere solo’s een reis door Noorwegen gemaakt; vorig jaar met een vriend door Tsjechië (werelderfgoedlijst)  en Oostenrijk.

Sinds december 2015 vergezelt Blue, een witte herder, mij in mijn leventje.

Ik werk vijf dagen per week als directeur op een school voor speciaal basisonderwijs genaamd De Schans in Blerick (Venlo). Momenteel werk ik ook nog aan een interim-klus. De Schans huist in een gebouw met een basisschool. De directeur van deze school is er plotseling mee gestopt en ik neem haar take

Mijn werk is erg leuk, maar intensief, en ik houd ook veel van reizen. Ik hoop dat het nieuwe kabinet van plan is mij nog maar 5 jaar te laten werken.

Naast reizen is sporten een grote passie. Ik ben een veelzijdig sporter: ik hockey eenmaal per week in een gemengd team, verder zie je me joggen, wandelen, langlaufen, schaatsen en skaten. Gelukkig zijn reizen en deze zaken mooi met elkaar te combineren.

In mijn (schaarse)  vrije tijd onderhoud ik familie/sociale contacten en mijn tuin.

 

               Ik hoop jullie snel ergens te ontmoeten,

 

                                                                                   Groet,     Rita                                                                                             

Eind 2016  aangemeld als aspirant - reisgenoten en in november 2017 opgenomen in de reisgroep.

 

 

Wij zijn Robbin Meijerink en Eva Bant, sinds 21 december 2015 zijn wij in het bezit van onze mooie Hobby 600 waarmee we graag door heel Europa trekken samen met onze kat Joep. Wij zijn beide 30 jaar en dat maakt ons de jongste leden van de club.

Via Arian en Els zijn wij vorig jaar met de LOGO in aanraking gekomen. De besmetting met het campervirus hebben wij ook aan hun te danken.

Oorspronkelijk komen wij uit Haaksbergen, maar 5 jaar geleden zijn wij verhuisd naar Wierden. Robbin heeft hier zijn eigen autogarage opgericht en Eva verzorgt daar een aantal dagen in de week de administratie. 

Naast alle beslommeringen die dat met zich meebrengt is het heerlijk om alle drukte even achter ons te laten en met de camper op pad te gaan. 

Wij hopen ons hiermee voldoende te hebben voorgesteld. Voor vragen of persoonlijke informatie kunt u ons altijd even aanschieten.

                                  Met vriendelijke groet,

 Eva Bant & Robbin Meijerink