Lekker  Ongedwongen    Gezellig  Onderweg
HOME » Over onze groep 2019

Lekker Ongedwongen Gezellig Onderweg

 

Opgericht 3 november 2012 

op minicamping Nieuw Beekdal te Otterlo

Over de Logo reisgroep

Tijdens het weekend van 2 t/m 5 november 2012 hebben alle aanwezige aspirant Logo-reisgenoten, in de vergadering van 3 november, unaniem besloten om een gezamenlijke reisgroep te vormen.
LOGO is géén vereniging, stichting of andere rechtspersoon maar een groep campervrienden die gezamenlijk, ieder voor eigen risico en aansprakelijkheid, met de camper op pad gaat om evenementen te bezoeken.
In principe wordt er jaarlijks in het weekend rond 1 november een evaluatie-weekend gehouden, op een locatie centraal in Nederland.

Een reisvriend...

Het streven van de reisgroep is, dat iedere bij de groep aangesloten reisvriend en reisvriendin zich actief inzet om samen leuke trips of uitstapjes te ondernemen. Maar ook om ideeën aan te leveren voor activiteiten en tevens  minimaal  eenmaal in de 5 jaar een activiteit te coördineren.

 

Evenementen, tips en trips

We bezochten de afgelopen jaren o.a. wijnfeesten, ridderspelen en evenementen van bevriende camperclubs in Duitsland, met regelmatig een uitgezette reisroute er naar toe.
In Nederland bezochten we evenementen zoals een Kersenweekend in Cothen, Sail Harlingen, Varend Corso in het Westland, De Slag om Grolle in Groenlo, het Flaijelfeest in Nieuwehorne, Ballonfeesten in Joure en het Steengroeve concert in Winterswijk.
Ook namen enkele reisgenoten het initiatief om voor de groep een meerdaagse trip uit te zetten. In 2014 was dat een rondje door Drenthe, in 2015 een rondje achter de Achterhoek en 2016  De Friese Elf steden Tocht.

Tips voor trips

Reisvrienden die een leuk evenement weten, zowel in Nederland als in het buitenland, geven dit door aan de coördinator van de reisgroep. Die verzamelt de gegevens omtrent het evenement.
Een tipgever kan zelf ook een evenement coördineren en krijgt daarbij volledige vrijheid van handelen.
De webmaster plaatst de hem toegeleverd info over het treffen op de website. Van belang is o.a. dat aangeven wordt wat de minimale en maximale deelname moet/kan zijn. Ook wordt via de website de belangstelling voor de tip gepolst, waarna de beslissing wordt genomen over het al dan niet doorgaan van het evenement.

Aanmelden als aspirant Logo-reisgenoot

Nieuwe reisgenoten kunnen zich nu rechtstreeks als aspirant reisgenoot aanmelden via de website. Aanmelden via een geregistreerde reisgenoot blijft mogelijk. Geef in dat geval bij aanmelden via de website de naam van de geregistreerde LOGO- reisgenoot aan. Als het aantal van maximaal 25 campers is bereikt, dan bestaat de mogelijkheid om op een wachtlijst te worden geplaatst.

Opname nieuwe reisgenoten

Aspirant reisgenoten kunnen in het jaar voorafgaande aan de evaluatiebijeenkomst op proef deelnemen aan evenementen om te ervaren of het wederzijds klikt met onze groep. Tijdens de eerstvolgende evaluatiebijeenkomst beslissen de reisgenoten over opname in de LOGO-reisgroep.

 

Einde deelname aan de LOGO-reisgroep

De deelname eindigt:

  • Als de deelnemer opzegt.
  • Automatisch als een deelnemer twee jaar lang bij geen enkel evenement aanwezig is geweest, bijzondere omstandigheden uitgezonderd.

     De evaluatiebijeenkomst geldt hierbij niet als evenement.

  • Automatisch als een deelnemer vijf jaar lang geen enkele keer het initiatief heeft genomen om als contactpersoon een trip en/of een evenement (mede) te coördineren.

     Deze regeling begint vanaf datum van de aanmelding.
     Bijzondere omstandigheden uitgezonderd.

  • Door royement bij misdragingen of wanbetaling

 

Wilt u nadere informatie of wilt u zich aanmelden

als aspirant reisgenoot 

vul dan het onderstaand contactformulier in.

 

CONTACTFORMULIER

http://www.nieuwbeekdal.nl/